Radicore Forum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » RADICORE development » Bug Reports » sample v3.0.0 search error (search is not working and red asterisks are displayed to highlight required fields)
sample v3.0.0 search error [message #3349] Sat, 19 January 2013 12:16 Go to next message
jjtoranzo2004 is currently offline  jjtoranzo2004
Messages: 261
Registered: September 2012
Senior Member
Tony,

In
http://www.tonymarston.net/sample/person_search.php
http://www.tonymarston.net/sample/pers_type_search.php
http://www.tonymarston.net/sample/option_search.php
http://www.tonymarston.net/sample/tree_type_list.php?session _name=sample

After pressing the SUBMIT button all rows are displayed and no search is performed.

Also, in those search screens "required" fields are highligthed with red asterisks, as in ADD1 screens.

Thanks.
Re: sample v3.0.0 search error [message #3361 is a reply to message #3349] Tue, 22 January 2013 10:15 Go to previous messageGo to next message
AJM is currently offline  AJM
Messages: 2352
Registered: April 2006
Location: Surrey, UK
Senior Member
I must have copied across some old copies of some files from somewhere Sad but it's all fixed now.

icon4.gif  Re: sample v3.0.0 search error [message #3367 is a reply to message #3361] Wed, 23 January 2013 08:18 Go to previous messageGo to next message
jjtoranzo2004 is currently offline  jjtoranzo2004
Messages: 261
Registered: September 2012
Senior Member
Tony,

This is a different bug but also happens in connection with the search screen.

Now the searched term gets "remembered" and the search result displayed when other things were requested.

For example:
1) Go to "Search PERSON" http://www.tonymarston.net/sample/person_search.php
2) In the "First Name" field enter "James"
3) Press SUBMIT
4) In the List PERSON screen only the James Bond record (Id 007) is displayed
5) Press RESET
6) Ten records are displayed (from PA to SF)
7) Press NEXT (that is, click the NEXT link)
8( Exclamation Only the 007 record is displayed, instead of the second set of 10 records.

The same bug can be triggered with PERSON TYPE
1) Go to "Search PERSON TYPE" http://www.tonymarston.net/sample/pers_type_search.php
2) In the "Id" field enter "ACTOR"
3) Press SUBMIT
4) The List PERSON TYPE screen displays only the ACTOR record (Id ACTOR)
5) Press RESET
6) Ten records are displayed
7) Press NEXT (that is, click the NEXT link)
8( Exclamation Only the ACTOR record is displayed, instead of the second set of 10 records.

Thanks.



Re: sample v3.0.0 search error [message #3370 is a reply to message #3367] Wed, 23 January 2013 08:49 Go to previous message
AJM is currently offline  AJM
Messages: 2352
Registered: April 2006
Location: Surrey, UK
Senior Member
Fixed. I forgot to clear the $search string after it had been used.

Previous Topic: sample v3.0.0 sorting error
Next Topic: error.inc produces invalid html
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Jul 15 08:22:43 EDT 2024

Total time taken to generate the page: 0.01121 seconds