Radicore Forum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » RADICORE development » Bug Reports » Searchbox in www.radicore.org not working as expected (It always searches on the web and not in www.radicore.org)
Searchbox in www.radicore.org not working as expected [message #3487] Wed, 13 February 2013 08:00 Go to next message
jjtoranzo2004 is currently offline  jjtoranzo2004
Messages: 261
Registered: September 2012
Senior Member
Tony,

The searchbox box in your www.radicore.org site does not work as expected.

It always searches on the entire web and never limits the search to your http://radicore.radicore.org and http://tonymarston.tonymarston.net domains even when the appropriate radio button is checked (selected).

Thanks.

PS. I am using Firefox.
Re: Searchbox in www.radicore.org not working as expected [message #3502 is a reply to message #3487] Sat, 16 February 2013 04:43 Go to previous messageGo to next message
AJM is currently offline  AJM
Messages: 2347
Registered: April 2006
Location: Surrey, UK
Senior Member
I am using the HTML code which was supplied by Google. Has this changed at all? I've search the Google website but I cannot find any useful information.

Re: Searchbox in www.radicore.org not working as expected [message #3505 is a reply to message #3502] Sat, 16 February 2013 08:54 Go to previous messageGo to next message
jjtoranzo2004 is currently offline  jjtoranzo2004
Messages: 261
Registered: September 2012
Senior Member
Tony,

It seems Google only searches on one domain at the same time
http://support.google.com/customsearch/bin/answer.py?hl=en&a mp;answer=115961

The solution is to add another radio button and to separate the searches for
www.radicore.org and www.tonymarston.net

The alternative is use sitemaps
http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=en& ;topic=13452&answer=75712

Thanks.
Re: Searchbox in www.radicore.org not working as expected [message #3506 is a reply to message #3505] Sat, 16 February 2013 11:30 Go to previous message
AJM is currently offline  AJM
Messages: 2347
Registered: April 2006
Location: Surrey, UK
Senior Member
Bugger google for changing what used to be working! I changed the search area to list my two sites separately as it's too much effort to create a sitemap.

Previous Topic: Documentation - markup error - ampersands in URLs
Next Topic: Documentation - html errors - literal less-than and greater-than signs
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Feb 26 14:43:10 EST 2024

Total time taken to generate the page: 0.00973 seconds