Radicore Forum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » RADICORE » How To » Typo in #faq09
Typo in #faq09 [message #4975] Wed, 02 September 2015 04:00 Go to next message
rafs is currently offline  rafs
Messages: 69
Registered: May 2015
Member
Typo, missing '>' to close '</lookup' on #faq09
<?xml version="1.0"?>
<root>
  <person>
    <person_id size="8" pkey="y" required="y">FB</person_id>
    <pers_type_id size="6" required="y"
                           control="dropdown" 
                           optionlist="pers_type_id">ANON</pers_type_id>
    <first_name size="20" required="y">Fred</first_name>
    <last_name size="30" required="y">Bloggs</last_name>
    ....
  </person>
  <lookup>
    <pers_type_id>
      <option id=" "></option>
      <option id="ACTOR">Actor/Artiste</option>
      <option id="ANON">Anne Oni Mouse</option>
      <option id="BORING">Boring Person</option>
      <option id="CARTOO">Cartoon Character</option>
      ....
    </pers_type_id>
  </lookup
</root>
Re: Typo in #faq09 [message #4980 is a reply to message #4975] Wed, 02 September 2015 05:49 Go to previous message
AJM is currently offline  AJM
Messages: 2275
Registered: April 2006
Location: Surrey, UK
Senior Member
Fixed. Thanks for spotting that.

Previous Topic: How do I display the "Parent Field" (s) of the linked entities instead of their Primary Keys in a LI
Next Topic: Setting PK field to NOEDIT, but not NOSEARCH
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Nov 28 16:07:58 EST 2021

Total time taken to generate the page: 0.01106 seconds