Radicore Forum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » RADICORE » RADICORE Installation Issues » Logon / pass recovery not working after fresh installation
Logon / pass recovery not working after fresh installation [message #5181] Wed, 02 December 2015 16:50 Go to next message
ovidiugabriel
Messages: 1
Registered: December 2015
Junior Member
Hello,

I installed a fresh instance of RADICORE.
I tried to login with user_id='demo', password='demo', it is not working. I've got "Security violation."
I also tried to login with user_id='MGR' and password='password', this is not working. I've got "Security violation."


When I try to recover my password, going to: http://localhost/radicore/menu/logon.php?action=recoverpswd& amp;session_name=menu12
I receive the following error:

Fatal Error: mnu_user(upd1)c - Task 'mnu_user(upd1)c' does not exist. (# 256)
Error in line 2191 of file 'C:\xampp\htdocs\radicore\includes\include.session.inc'.
PHP_SELF: /radicore/menu/logon.php
CURRENT DIRECTORY: C:\xampp\htdocs\radicore\menu
SERVER_ADDR: ::1
SERVER_NAME: localhost
HTTP_HOST: localhost
Role Id: GLOBAL
REMOTE_ADDR: ::1
REQUEST_URI: /radicore/menu/logon.php?action=recoverpswd&session_name =menu12

What I am doing wrong?

I tried to digg into the code, somewhere in mnu_task::checkSelection ($task_id)
at line:

$fieldarray = $this->getData_raw("mnu_task.task_id='" .addslashes($task_id) ."'");
if ($this->numrows <> 1) {

Here $this->numrows is 0

I did not had time to debug the SQL statements, but there is something wrong.
Thanks!
Re: Logon / pass recovery not working after fresh installation [message #5182 is a reply to message #5181] Wed, 02 December 2015 19:14 Go to previous message
AJM is currently offline  AJM
Messages: 2275
Registered: April 2006
Location: Surrey, UK
Senior Member
Have you followed the installation instructions and loaded the data into the MENU database? That is the only reason you would get a "task does not exist" message.

Previous Topic: Language_id error after upgrade to 1.91.0
Next Topic: Yet another include.general... error
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Nov 27 09:47:00 EST 2021

Total time taken to generate the page: 0.01109 seconds