Radicore Forum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » RADICORE » RADICORE Installation Issues » Blank Logon Page! Any suggestions
Blank Logon Page! Any suggestions [message #671] Mon, 12 March 2007 13:35 Go to next message
teacake is currently offline  teacake
Messages: 4
Registered: March 2007
Location: Surrey
Junior Member
Hi All,

I'm having a slight problem with installation.

Apache/2.2.4 (Win32)
PHP Version 5.2.1
MySQL 5.0.22

When I go to http://www.****.co.uk/radicore I get a page with options as follows;

RADICORE demonstration system
View Error Log Delete Error Log

---------------
Home page <- Click here for my home page

---------------

Logon <- Click here for the logon screen
Logon (csxslt) <- Click here for the logon screen (with client-side XSL transformations)

---------------

Unfortunately when I click on a link to logon it takes me to a blank page!

The source is;
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1252"></HEAD>
<BODY></BODY></HTML>

Any ideas?

All the best

Henry


[Updated on: Mon, 12 March 2007 15:38] by Moderator

Report message to a moderator

Re: Blank Logon Page! Any suggestions [message #672 is a reply to message #671] Mon, 12 March 2007 13:51 Go to previous messageGo to next message
AJM is currently offline  AJM
Messages: 2312
Registered: April 2006
Location: Surrey, UK
Senior Member
It is impossible to diagnose the exact cause of this problem as the script for the logon page is terminating before it can produce any output. You have obviously not installed everything correctly, but without stepping through the code line by line with a debugger as it is being executed it will not be possible to diagnose the exact cause of the problem.

Perhaps you should turn error reporting on to see what appears.

By the way, it is a good idea to install everything onto a local development server first before attempting to use a remote server as it makes debugging a lot easier.


Re: Blank Logon Page! Any suggestions [message #673 is a reply to message #672] Mon, 12 March 2007 15:26 Go to previous messageGo to next message
teacake is currently offline  teacake
Messages: 4
Registered: March 2007
Location: Surrey
Junior Member
Thanks,

I will get onto it straight away.

All the best

Henry
Re: Blank Logon Page! Any suggestions [message #674 is a reply to message #671] Mon, 12 March 2007 15:57 Go to previous message
teacake is currently offline  teacake
Messages: 4
Registered: March 2007
Location: Surrey
Junior Member
Hi All,

Turned out to be quite simple.

I had not renamed config.inc.default to config.inc in the radicore\includes directory.

This had caused a fatal error on line 31 of radicore\includes\include.general.inc

where a require_once is invoked

I hope that that helps someone.

All the best

Henry
Previous Topic: Supported versions of mysql
Next Topic: Fatal Error after login
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Jan 29 08:07:08 EST 2023

Total time taken to generate the page: 0.01587 seconds