Radicore Forum
Fast Uncompromising Discussions. FUDforum will get your users talking.

Home » RADICORE development » Bug Reports » Database/Table Import Error (BUG Report)
Database/Table Import Error [message #2336] Thu, 05 November 2009 17:52 Go to previous message
ljkbrost is currently offline  ljkbrost
Messages: 59
Registered: April 2006
Member
Radicore Version: 1.53.0

I cannot import the databases for a new subsystem. The radicore framework dies with a fatal error and I have attached the errorlog.html to this message.

Upon investigation it looks like it has to do with the database prefix. My tables are prefixed with 'dev1_' and when I go to import the database the system recognizes the missing DB and starts the import. When it gets to the tables it looking for 'dev1_dev1_customer'. It should be 'dev1_customer'.

Looking at dict_table_s01.class.inc the problem appear on line 25:

$fieldarray = array();
$array = $this->_ddl_showTables($dbprefix.$dbname);

The system is trying to 'showTables' for 'dev1_' . 'dev1_customer'. Removing the $dbprefix from the line fixes the problem and allows me to import the database and tables with no problem. The $dbname already is fully qualified with the prefix.

Cheer,


Kyle Brost

 
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic: Error messages not being returned to previous screen
Next Topic: std.update3.inc confusion
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Jan 28 20:14:27 EST 2022

Total time taken to generate the page: 0.01940 seconds